Hoppetossan och jag

Nu sitter jag här i min lägenhet med min bästa vän, (som vi kan kalla för Hoppetossan för hon är lite som en hoppetossa som alltid rör på sig och med en energi som verkar räcka till världens ände). I vilket fall som helst så är jag glad. För hon är min bästa vän och har varit det sedan vi var 16 år och som hälsar på mig, (och sin Argentinska man som hon träffade på grund av mig), efter att inte ha sett varandra efter ett och ett halvt år.  Att hon egentligen hälsar på sin make bryr jag mig inte om för tillfället för i mitt huvud hälsar hon bara på mig, mig, mig. Är jag lite egoistisk i denna fråga? Svar JA! Hehe!

Vi är på väg ut för att dricka te med någon slags hippiekille från Venezuela som hennes man träffade på tåget hit som verkar trevlig och sen ska vi käka pizza tillsammans på ett Hollänskt ölhak. Varje gång jag träffat Hoppetossan blir jag lycklig. Det finns inget bättre än sina bästa vänner och vi har inte ens bott i samma land på säkert över 10 år. Heja vänskap!

Nu ska vi kila!

Kom ihåg lista för att gå utomhus:

  • Val av senat i Argentina idag!
  • Akta sig för upplopp och flygande tegelstenar.
  • Alkohol serveras inte under valdagar = Rödvin drickes hemma/Köp hem rödvin.
  • Slänga in kläder hos tvättkiosken (eller vad det nu heter på svenska)

Hundra År

Det var själva fan vilken lång tid det tar att skapa den här jävla bloggen. Jag har nu suttit här i två dagar för att försöka ändra typsnitt och html skrift men med tanke på att min dator är så långsam så tar det verkligen hundra år. Så nu orkar jag inte mer för idag men introducerar er ändå till min blogg så ni vet att jag finns här. Om ni vill ha redan på vad bloggen handlar om så läs under OM. Under tidens gång så kommer ni säkert märka förändringar utseendemässigt på bloggen med tanke på hur lätt jag ledsnar på saker och ting.

Så hej och välkommen till mitt kladdblock och mitt liv i tristess och rödvinsrus!

(Jo, jag är medveten om att jag haft fler bloggar förr men vi får hoppas att den här överlever lite längre med tanke på att jag inte tänker ge mig själv några riktlinjer att blogga efter. Riktlinjer har jag aldrig varit bra på.)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0